Αρχική | Πολιτική | Πρόσωπα | Μελίνα Εμφιετζόγλου – Τα χρυσά ακίνητα στη Ρωσία!

Μελίνα Εμφιετζόγλου – Τα χρυσά ακίνητα στη Ρωσία!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
image

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 60 εκ. ευρώ που πραγματοποιεί η ΜΗΧΑΝΙΚΗ μίλησε στο GreekMoney.gr η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου κ. Μελίνα Εμφιετζόγλου, λέγοντας ότι τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιηθούν για το περιορισμό του δανεισμού της εταιρείας και την περαιτέρω χρηματοδότηση και ανάπτυξη των υδροηλεκτρικών έργων.

Μάλιστα απαντώντας σε ερωτήματα αναγνωστών του GreekMoney.gr που ζητούν να μάθουν γιατί η εταιρεία δεν πουλάει κάποιο ακίνητο και προχωράει στην αύξηση κεφαλαίου, η κ. Εμφιετζόγλου απάντησε τα εξής:

«Η εταιρεία πουλάει και ακίνητο αυτό της ΒΑΛΚΑΝ. Αλλά δεν θα ήμασταν στα λογικά μας ως εταιρεία, εάν πουλούσαμε  οικόπεδα χρυσορυχεία στην Ρωσία, αφού από το τέλος του 2010 και μετά – σύμφωνα με έγκυρες διεθνείς αναλύσεις – αρχίζει ξανά η ανάκαμψη της Ρωσικής αγοράς. Τα δάνεια που πήραμε τα πήραμε για να αγοράσουμε γη στη Ρωσία. Και ακόμη και σήμερα με τη κρίση, η εμπορική αξία τους είναι μεγαλύτερη από την τιμή αγοράς τους. Άλλωστε η γη και ο χρυσός έχουν αξία αυτή τη στιγμή».

Στα σημερινά επίπεδα της μετοχής που βρίσκεται στα κατώτερα σημεία λόγω της κρίσης, μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι συμφέρουσα, όταν η αγορά θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Η μετοχές της Μηχανικής είναι από αυτές που στην άνοδο έχουνε ανοδικά ρεφλέξ.  

GreekMoney.grΕγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Facebook


  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain TextΠροαπαιτούμενα
Τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα σώσουν την οικονομία ή όχι;